Verzendkosten

Wij leveren aan consumenten in België & Nederland.

De verzendkosten zijn 6€ en bij een bestelling vanaf 30€ zijn de verzendkosten gratis.

De verzending @home gebeurt via B-Post en duurt 1 tot 2 werkdagen. U kan ook kiezen voor een levering door DPD in een Pickup Point bij u in de buurt.

Retourneren

Niet alle producten kunnen teruggestuurd kunnen worden. Het gaat om uitzonderingen op het herroepingsrecht op grond van hygiënische redenen en artikelen die van persoonlijke aard zijn. Alle artikelen waarvan de verzegeling verbroken is kunnen we niet accepteren i.v.m. hygiëne van onze klanten. 

Herroepingsrecht

Je hebt 14 dagen bedenktijd & 14 dagen tijd voor retour sturen

Bij een online aankoop heb je het recht om je aankoop in het echt te bekijken voordat je besluit of je jouw aankoop wilt houden. Je hebt na ontvangst 14 dagen om te beslissen. Wil je afzien van de aankoop dan dien je dat binnen die periode aan ons te melden. Ná het aankondigen van je besluit om te retouren heb je nogmaals 14 dagen om je aankoop te retourneren.

Na het ontvangen van de retourzending betalen wij je het volledige factuurbedrag terug door middel van een overschrijving binnen de 14 dagen.

je bent niet verplicht om een reden op te geven.

Verzendkosten voor het retourneren op basis van het herroepingsrecht zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over het herroepingsrecht lees onze Algemene voorwaarden.

Beschadigde of niet compleet geleverde producten

Is jouw product beschadigd of niet compleet geleverd? Dan heb je vanzelfsprekend recht op een vervangend artikel. Meld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan ons dat je geleverde product beschadigd of niet compleet is. Uiteraard betalen wij de retourkosten van het beschadigde artikel en de verzendkosten van het vervangend exemplaar.

Twijfel je of jouw artikel geretourneerd mag worden?

Neem dan contact met ons op via e-mail of via het contactformulier op de website.